CSÁKY-NAGY KRISZTINA blogja

2013. október 21., hétfő

Tilka



Élet van Tilka előtt és van Tilka után.
Órákat töltöttem azzal, hogy milyen plafonvilágítás lenne ideális gerendás, nagy belmagasságú nappali-konyha-étkezőnkbe. Végignéztem számtalan fotót, inspirációt, jártam a világban mindenhol az asztal mellől, néztem a legnagyobb lakberendezési oldalakat, papír és e-magazinokat, houzz és pinterest stb., stb…. nem állt össze. Egy biztos volt, a korábbi, évek óta egyre kisebb sikerrel működő, huzalos, gerendákon futó spot megoldás, nemcsak igénytelen, de épp ott nincs fény, ahol kellene. A konyha, az étkezőasztal és a nappali közepe felett.
Majd jött nőnap és a vaterázott 3 db robbanásbiztos gázlámpa. És nyárra összeállt a kép. A villanyszerelő is ráért (Őt is ajánlom). Akkorra végre megálmodtam, hogy csakis Tilkával, textilkábellel kerülhet fel minden lámpatest. A szürkék által megvalósul az összhang a konyha és az étkező között, végre látom mit főzök, látjuk mit eszünk. A nappali meg kap egy üvegburát. Mert az olyan áttetsző :o))), nem fogja agyonnyomni a teret, hogy belóg valami. A gerendák óriási feelinget adnak ennek a helyiségnek, nem akarnám róluk elterelni a figyelmet, ezért ez a legjobb megoldás. Bura még nincs, egyszer csak elkészül majd az is.
Tilkáért rajongok. Mint sok másért, ami szép és ötletes és egyedülálló és magyar manufaktúra. A termékekről minden információ elolvasható itt, így ezt a részét nem is ragoznám. Életszagú tapasztalat, hogy tisztítása nem egyenértékű egy normál, műanyag bevonatú vezeték letörlésével. Ám az ember nem él mocsokban, a szépség megér ennyit, az 1 perccel tovább tartó takarítást bevállalom bármikor. Amiről nagyon jó beszámolni, hogy Tilkáék együtt gondolkoznak és jóban vannak az ügyféllel, gyors információt, tökéletes kiszolgálást kaptam. Vegyétek, vigyétek!!!!!
Bázis erdőzöld vezetékek a robbanásbiztos lámpákhoz.
Bázis len a nappali „felújítás közben vagyunk villanykörte” ideigleneshez. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pinterest