CSÁKY-NAGY KRISZTINA blogja

2014. december 17., szerda

Szép Advent 17.

Ma délután Somakoma osztályának karácsonyi előadását néztük meg. Ezek a kölkök annyira édesek, állnak csendben, túlmozgások nélkül, mintha mindig is ilyen megszeppentek lennének. Mindegyik mondott verset, együtt énekeltek és a hangszeresek is bemutattak valamit. Soma elzongorázta a „Kis karácsony, nagy karácsonyt”, és még egyedi készítésű tányért is kapott minden család. Mosoly a nézőtérre, Apának és a tesóknak. Remélem azért egyszer kinőnek a fogai…

Az isiből átmentünk Liza fitness évzáró gálaműsorára, ahol a kicsilány az egyik legszebb jégtündér volt. Csáky gyerekek előtt ma le a kalappal, mert az isi után lenyomtuk ezt a röpke 4 órás délutánt… vacsi alatt már majdnem elaludtak :o)))


S hogy egy kis lakberendezkedős projektrészletet is mutassak, mert nemcsak cherry on the cake, hanem munka is van :o))), brutál klassz óriásplakátok keltek életre és kezdődik a parkettacsiszolás :o) (telefonfotó)



Mai olvasnivaló. Nem túl magasröptű, de hátha még ad utolsórohamos ötletet.
Mai hallgatnivaló. Mert Ő azt mondta, hogy nagyon szép gyerekkorral meg adventi hetekkel ölelem körbe a kölköket, mintha én – szerinte - második gyerekkoromat élném, s ezen elgondolkoztam... (főleg 43 évesen :o))) Lehet, hogy így van. De hát tegye mindenki a szívére a kezét, másképp akarja csinálni, mint ahogy vele történt, aztán egy napon, amikor kialvatlan szemekkel reggel a tükörbe néz, rájön, hogy tulajdonképpen ugyanúgy csinálja, mint a szülei, csak a körítés tér el, a lényeg ott legbelül mélyről fakadó megmásíthatatlan és levetkőzhetetlen örökség :o)))

Holnap találkozunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pinterest