CSÁKY-NAGY KRISZTINA blogja

2016. április 25., hétfő

Kis Könyves Éj 2016


Az idei hagyományos Kis Könyves Éj izgalmas előzmények után remek programot nyújtott kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Nagyon köszönjük Gombos Katának és a Kisgombos csapatának, akik ezúttal DánielAndrást hívták meg a rendezvényre, s Vele együtt Kicsibácsi és Kicsinéni, valamint a Kuflik töltötték meg a teret a gyerekek mellett. Aki nem ismeri a történeteket, olvassa el gyorsan, máris fellelhet a szereplőkhöz kapcsolódó számos részletet az alábbi fotókon.


Előadás a Brighella Bábtagozat jóvoltából, Nagy Anikó és Nagy Tamás humoros jelenlétével, akik Szatmárnémetiből keltek útra, hogy velünk lehessen Ők és Kuflik.


Kuflikat a Ludu Manufaktúra segítségével készíthettek a gyerekek.


Kicsibácsi és Kicsinéni megelevenedett, köszönhetően a Kompánia Színtársulatnak, akiknek még arra is maradt erejük, hogy izgalmas játékos elemekkel tegyék hangulatossá a programot.



Kontyos Kicsinénik :o)))

Illatgyűjtemény:


A szerző úr és az egyik CsákyKicsinéni:

Eszem-iszom talányosan dióból (számos Kicsinéni Kicsibácsi lak…) 

...és falatozhattunk a Kettőspontban, no nem Kuflit, hanem kiflit ajvárosat, padlizsánkrémeset, medvehagymásat.... nekem még intravénásan kávé is jutott, nagyon finom!!!!

A fizikát péntektől mindenki imádja, köszönhetően Tóth Attila tanárbácsinak.



A sötétedés a biatorbágyi Kis Könyves Éjen újabb örömforrás, a várva várt bújócskával zárul a „hivatalos” program. És Ő megint velünk volt, ezúttal ezt a programrészt mozgósította.


Az egész „falu” nevében köszönhetem Katának, hogy ezúttal is - erején felül -összeszervezte ezt a tartalmas, értékes délutánt-estét, hogy minél többen megismerhessünk egy újabb kortárs szerzőt és művei kedves szereplőinek történeteit, illusztrációit, kellékeit.



És volt egy kis KreaTanya tereprendezés és dekor :o)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pinterest