CSÁKY-NAGY KRISZTINA blogja

2016. július 17., vasárnap

Duplán kerek születésnap


Az elmúlt hétvégén jeles, 40. + 50. dupla szülinapi ünneplésen vettem részt és olyan nagyon jól éreztem magam! Csodálatos társaság gyűlt össze a tökéletes helyszínen. A dekoráció megtervezése közös munka volt, Gréti érdeme a grafikai dizájn, együtt kitaláltuk a további részleteket és már csak annyi dolgom volt, hogy a kreatanyás hangulatot és magamat hozzáadjam :o))). Az ünnephez, az ünnepeltek könnyedségéhez, a helyszínhez, menühöz ezúttal nem illett volna az ültetéses, terített asztal, a papír tányéralátétet javasoltam, ami Gréti keze munkája. Óriási sikere volt, éppen csak szükségessé vált egy kis tapasz alkalmazása, mert erősen fújt a szél. Ezúttal is nagy szerepet kaptak a színek, a kiegészítőkkel az arculathoz igazodva vált hangulatossá a KisVilla kertje.





Az étel és italtálaló asztalokon is visszaköszön a halvány- illetve narancssárga, pasztell rózsa, pink, zöld, fekete, fehér és a csíkok, virágok, ehhez igazodnak a szalvéták is.











Számos kedves figyelmességgel, érdekességgel készült Gréti maguk és vendégeik részére: fotókkal, vetítéssel, közös alkotással, amelyhez az alapot Dalma készítette, gondosan összeválogatott zene szólt a háttérben. A két torta is Gréti érdeme.




És amikor elkezd sötétedni:










A Dream Team:

Helyszín: Kisvilla / Dalma köszönöm a segítséget (Fb)
Catering: EtyekM (Fb)
Kreatív festés: Varga Dalma (web)
Grafikai dizájn, egyedi papírdekorációk: Kátai Gréta (Fb)
Dekorációk, fotók: Kiki / KreaTanya

És az eső nem esett :o))))

Köszönöm a lehetőséget, csodálatos este volt! Mindenkinek kívánom, hogy kerek születésnapját ilyen körítés mellett, csodálatos párral és értékes barátokkal tölthesse.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pinterest