CSÁKY-NAGY KRISZTINA blogja

2016. november 19., szombat

We can be heroes just for one day


Augusztus 27-én a biatorbágyi előkészületek után a másik helyszínre siettünk, Cegléden várt bennünket Lea és Karesz nagy napjának vendéglátója, a Kökény család. Nem is akárhol, csodálatos borászatuk portáján. A helyszín valóban álomszerű, rengeteg munkával és energiával kialakított és karbantartott értékes kincs, ízléses minden részlete. Tökéletes háttér a nagy naphoz. Itt megtalálható minden, amire szükség lehet, hatalmas terület, gondozott kert, tágas és komfortos kiszolgálóhelyiségek és udvarias személyzet.


A pár elképzeléseit szem előtt tartva olyan környezetet alakítottunk ki, amely teljes összhangban állt a helyszín adottságaival, s mindenféle túlzott kellék nélkülözése mellett vált egyszerre ünnepivé és könnyeddé. Mert terítő nélkül is lehet vacsorázni és teljesen természetes, ha az asztalszámok helyett szuperhősöket kell keresni :o))) vagy hasonlóan szellemes hősöket...








Lea és Karesz kérésére ötvöztem a vintage hangulatot a natúr elemekkel és a superhero tematikával. Már a meghívókészítésnél ügyeltünk minden részletre, a kialakított illusztráció és hangulat, a betűtípusok és anyaghasználat továbbgondolva jelent meg az étkezés helyszínén, kiegészítve természetes dekorációval, rengeteg mécsessel, gyertyával, minifarönkkel.






















Helyszín és ünnepi menü: Kökény Családi Borászat, Cegléd (fb)
Meghívó és illusztrációk, papír tányéralátét terv: KreaTanya (Kiki)
Nyomdai munkák: Krónikás, Horváth Kata (web)
Menyasszonyi csokor, dekoráció, fényképek: KreaTanya (Kiki)

Csupa öröm és boldogság lengte be azt a napot!

Sok vidámságot, boldogságot az ifjú párnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pinterest