CSÁKY-NAGY KRISZTINA blogja

2016. április 9., szombat

JFK karitatív projekt


Még tart az adrenalin injekció hatása. Nem pusztán az intenzív hónapok-hetek, azt utolsó napok izgalmai, a csütörtök éjjel készült fotók miatt. Sokkal inkább azért, mert részese lehettem két profi lakberendező és a projektmenedzserek mellett egy inspiráló csapatmunkának. Azért, mert tegnap karitatív munkánk végeredményeként született 830-as felújított kórterem kulcsát jelképesen átadhattuk a Jahn Ferenc Kórház szülészet-nőgyógyászat osztály képviselőinek a Construma Kiállításon.

2013-ban érkezett a felkérés a Junior Art Center lakberendezési iskolába, majd onnan tovább az egykori hallgatóknak azzal az igénnyel, hogy az osztály környezetét szebbé, kényelmesebbé varázsoljuk. A tervek elkészültek, ám a megvalósulásra nem került sor, a kórház anyagi helyzete nem tette lehetővé.

Az elmúlt évben a Lakberendezők Országos Szövetsége jótékony összefogás meghirdetésével állt a projekt mellé. A tagcégek és partnercégek által összegyűlt anyagi támogatás mellett termék és szolgáltatás felajánlások érkeztek. A kórház korábbi kéréséhez képest egy kórterem újulhatott meg. Ez ma az ország legszebb kórterme!

Köszönjük Dr. Belics Zorán szülész-nőgyógyász osztályvezető főorvosnak, Gerdei Helga főnővérnek, és a szülészet-nőgyógyászat munkatársainak, akik mindannyian szeretettel, türelemmel támogatták a tervezést, óvták a munkánkat, viselték a kivitelezést.

A JFK projektben részt vett:
Kővári Judit, projektmenedzser, a Junior Art Center lakberendezési iskola igazgatója
Ács Erzsébet, projektmenedzser, LOSZ Elnök
Kovács Ilona Lia, tervező-lakberendező, Lia Interior Design (itt)
Moravcsik Éva, tervező-lakberendező, Pure Deco (itt)
Csáky-Nagy Krisztina, tervező-lakberendező, KreaTanya


 















Prezi: itt.


Köszönjük a támogató cégeknek:


Junior Art Center Lakberendező Iskola, AGC Glass Hungary Kft., Ajtóház Zrt., Apeker Kft., Baumit Magyarország, Elektro Kamleithner Kft. (Berker), Europa Design Hungary Zrt., Firhang Kft., Geberit Kft., Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály, Kekon Kft., Kludi Szerelvények Kft., Komandor Hungary Kft., Palatinus Fürdőszobaszalon, Philips Magyarország Kft., Rovitex Hungária Kft., Trilak Festékgyártó Kft., Villeroy & Boch Magyarország Kft., VS-Fürdőszoba


Néhány before fotó:





Ma nem megy az írás, mert folyamatosan meghatódom: látni a hálát, érezni a köszönetet a kórház képviselői részéről, nagyon felemelő.


Hálásan köszönöm a profi fotókat Veress Évinek és Békési Istvánnak.

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok Kiki! Gyönyörű munka egy gyönyörű ügyben/ért! Méltán vagy büszke!
    Ölellek, j.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon felemelő érzés volt részt venni benne, különösen az utolsó, már látványos szakaszban :o)

    VálaszTörlés
  3. Drága Kiki!
    Minden elismerésem a Tiétek! Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  4. Drága Kiki!
    Minden elismerésem a Tiétek! Csak így tovább!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pinterest